AUTÓDEKORÁCIÓ-A MOZGÁSBAN LÉVŐ REKLÁM

Az autódekoráció, vagy autó matricázás az egyik leghatékonyabb reklámeszköz.

Gondoljon csak bele mennyibe kerül egy értékes helyen bérelt kültéri hirdetési felület, a TV, a rádió reklámokról és az újsághirdetésekről nem is beszélve, ráadásul ezek limitált ideig láthatóak.

Amennyiben Ön vagy cége rendelkezik saját autóval, akkor van egy sokkal költséghatékonyabb megoldás hirdetésre, ez pedig az autódekoráció.

Óriási előnye, hogy a járművek folyamatos mozgásban vannak, így nem egy fix helyre korlátozódik a reklám, hanem úton útfélen találkozhatunk vele.

Bármerre is járjon cégautója egy dolog biztos: potenciális ügyfelek hada halad el mellette. Ha az autón autómatricázás található, a leendő ügyelek akarva-akaratlanul odapillantanak és memorizálják az információkat.

Továbbá fontos arculati elem lehet minden vállalkozásban, gépjármű flotta esetében pedig felhívja a figyelmet az összhangra, egységes megjelenést biztosítva.

A speciálisan autókra kifejlesztett fóliákból hatalmas szín- és anyagválaszték áll rendelkezésre, melyek használhatóak fényezett felületekre, felépítményekre, ponyvákra is!

A fóliák ellenállnak a káros UV sugárzásnak és az esővíznek, így hosszú idő után is az eredetileg felhelyezett állapotban maradnak a felületen.

Az autómatrica bármilyen felületre – legyen szó sima, egyenetlen vagy akár íves felületről – felragasztható és akár több éves tartósságot is garantál.

Több típusú gépjármű fóliázását végeztük már el, így bátran mondhatjuk, hogy nem ijedünk meg az egyedi megoldásoktól. Fóliáztunk már

  • személyautót
  • kisbuszt
  • teherautót
  • vonatszerelvényt
  • hajót
  • stb…

Kérés esetén a megrendelő telephelyén – kiszállással, de természetesen saját telephelyünkön is el tudjuk végezni a munkálatokat.

Amennyiben referenciáink felkeltették érdeklődését, kérjük forduljon kollégáinkhoz bizalommal, akik elkészítik a kalkulációt és kérés esetén a látványterveket is az ÖN autójára vagy flottájára vonatkoztatva.

Legyen akár kis matrica céglogóval, cégnévvel, elérhetőségekkel, de teljes autó dekorációt is vállalunk.

Prima Nyomda és Dekor

6600 Szentes, Vásárhelyi út 21.

+36 30 602 4830

prima@gravomix.hu

További nyomdai szolgáltatásainkról bővebb információt IDE kattintva olvashat!

Kövessen bennünket Facebook-on és Instagramon, ahol legfrissebb híreinkkel várjuk!