Rólunk

A SZENTES GRAVIR KFT. BEMUTATKOZÁSA

A Szentes Gravir Kft.-t 1995-ben a tulajdonos Ludányi András alapította.

Az első évben főképp bélyegzőkészítéssel foglalkoztunk, melyet a saját magunk által készített bélyegzők készítésére alkalmas berendezés tett lehetővé. 1998-ban tevékenységi körünk kiszélesítése érdekében vásároltunk egy új bélyegzőkészítő gépet, mellyel lehetőségünk nyílt újabb típusú, korszerű bélyegzők előállítására.

1998-ban vettük fel szolgáltatásaink közé a kulcsmásolást is. Gépparkunkat 2001 novemberében tovább bővítettük egy korszerű lézergravírozó géppel. 2003-ban vásároltunk egy Xerox gyártmányú lézernyomtató és digitális másoló berendezést, melynek segítségével látványosabb, igényesebb nyomdai munkák elkészítését is vállaljuk ügyfeleink számára.

A Szentes Gravir Kft. Szentes belvárosának frekventált helyén található, parkolóval ellátva, az autóbusz-pályaudvarhoz közel, igen forgalmas helyen. Több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően a cég a tágabb régióban is egyre sikeresebb és népszerűbb. A korábbi tevékenységeinket és színvonalunkat megőrizve a folytonos fejlesztés és fejlődés áll üzleti filozófiánk középpontjában.